• blad nr 10
  • 26-5-2012
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Gymnasiumcafé

Op maandag 4 juni organiseert de Belangengroep Gymnasiale Vorming (BGV) van 19.30 tot 21.00 uur in Rotterdam en Utrecht een gymnasiumcafé. Het belangrijkste onderwerp van gesprek zal zijn ‘Prestatiegelden en excellentie op het gymnasium’. Hoe kan excellentie, in dit geval specifiek op een gymnasiale afdeling, worden vormgegeven en welke middelen kan een school daartoe inzetten? Onder leiding van enkele bestuursleden van de BGV zullen we hierover met elkaar van gedachten wisselen.
De BGV is een groep binnen de Algemene Onderwijsbond en organiseert regelmatig bijeenkomsten waarop medewerkers van scholengemeenschappen met gymnasiumafdelingen met elkaar in gesprek kunnen gaan over actuele zaken.
In Rotterdam bent u vanaf 19.00 uur welkom in SG Calvijn Vreewijk, Grift 30, 3075 SB Rotterdam; in Utrecht vanaf 19.00 uur in het Christelijk Gymnasium, Koningsbergerstraat 2, 3531 AJ Utrecht.

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.