• blad nr 16
  • 15-10-2011
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Zevenheuvelenloop


Zondag 20 november zullen AOb-leden en AOb-medewerkers weer deelnemen aan de bedrijvenloop over de zeven heuvelen rond Nijmegen. De teams bestaan uit acht à tien personen. Er is één wedstrijdteam en waarschijnlijk vier recreatieteams. Ook dit jaar zijn de AOb’ers weer welkom op de Montessorischool in Nijmegen, dicht bij start en finish.

Deelnemers lopen in een eigen AOb-shirt. Wie dat vorig jaar al heeft aangeschaft, loopt dit jaar geheel gratis mee. Nieuwelingen kunnen een shirt aanschaffen voor 20 euro. Verder is alles gratis: deelname aan de loop en de treinreis naar Nijmegen.

Wie vorig jaar meeliep, ontvangt binnenkort de eerste 7heuvelen-nieuwsbrief. Wil je dit jaar voor het eerst meedoen, mail dan naar ekokhuis@aob.nl en je ontvangt ook de nieuwsbrief.

 


Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.