• blad nr 16
  • 15-10-2011
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Tussentijdse verkiezing dagelijks bestuurslid


Ton Rolvink, lid van het dagelijks bestuur van de AOb, gaat met pensioen. Daardoor ontstaat per 1 september 2012 een tussentijdse vacature voor een lid van het dagelijks bestuur van de AOb.

Het betreft een vacature met de termijn van 1 september 2012 tot 1 augustus 2013. Op de algemene vergadering van 22 en 23 maart 2012 is de verkiezing. Wie zich kandidaat wil stellen moet dat uiterlijk 31 januari 2012 doen. Het AOb-hoofdbestuur zal uiterlijk op 31 december 2011, conform de statuten, een commissie van aanbeveling benoemen.Voor meer informatie en kandidaatstelling kunt u contact opnemen met Martin Knoop, algemeen secretaris AOb, via bestuur@aob.nl  


Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.