• blad nr 15
  • 1-10-2011
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Start nieuwe wervingscampagne

Meer voor elkaar

AOb actief op de Dag van de leraar

Begin oktober start de nieuwe ledenwerfcampagne van de AOb. Onder het motto Meer voor elkaar gaan we een actief jaar tegemoet. Als lid van de AOb heb je meer zekerheid, kun je meer bereiken en heb je meer bagage.

woensdag 5 oktober: onderwijsdag in Almere

In Almere is dit jaar een extra bijzondere Dag van de leraar. Leraren en onderwijsondersteunend personeel kunnen dan in het centrum van de stad workshops, lezingen en presentaties volgen. Een dag vol inspiratie en kennis delen. Ook de AOb is aanwezig met een groot aantal workshops. Je vindt ons in het centrum van de stad met een stand en rondvaartboten.

donderdag 6 oktober: AOb-teams bezoeken scholen

Teams gaan scholen langs in het hele land om groene AOb-sporttassen te brengen die vol zitten met promotiemateriaal en cadeautjes. Wij bezoeken scholen in: Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Sittard, Zoetermeer, Arnhem, Nijmegen, Midden-IJssel en Twente. In het noorden van het land bezoeken we Groningen, Leeuwarden en de omliggende gemeenten. Wil je dat we later dit jaar langskomen, mail dan naar communicatie@aob.nl.

De ledenstand schommelt nu rond de 83.000, daar willen we aan het einde van het jaar overheen. Bij alle schoolbezoeken nemen we Onderwijsbladen en folders mee, zodat we veel nieuwe leden werven. Die hebben we hard nodig in de onderhandelingen met politiek en werkgevers. Want met meer leden, kunnen we meer bereiken.


{blokje}

Op 5 en 6 oktober is een groot deel van de AOb-medewerkers en kaderleden actief in het land. Het Informatie en Adviescentrum van de AOb is hierdoor korter open dan normaal, namelijk van 10.00 tot 16.00 uur.

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.