• blad nr 11
  • 11-6-2011
  • auteur . Overige 
  • www.aob.nl

 

Scholing

Op www.aobscholing.nl staat het complete AOb-scholingsaanbod. Het aanbod is gerangschikt naar sector waardoor de bezoeker makkelijk datgene vindt waarin hij is geïnteresseerd.

Inspiratietoolkit

De website www.inspiratietoolkit.nl is bedoeld om jonge docenten in het rk- en pc-onderwijs te inspireren. De levensbeschouwelijke AOb-afdelingen CVHO en Bonaventura hebben de toolkit ontwikkeld.

Beeldfiguren

Veel leraren in het rk- en pc-onderwijs hebben hun kennis van belangrijke figuren in de geschiedenis van het christendom niet altijd meer paraat. Daarom is www.beeldfigurenchristendom.nl in het leven geroepen door de levensbeschouwelijke AOb-afdelingen CVHO en Bonaventura.

Rijk

Wil je weten hoe rijk jouw schoolbestuur is? Op www.hoerijkismijnschoolbestuur.nl kom je erachter. Van vrijwel alle instellingen en besturen zijn de financiën in kaart gebracht.

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.