• blad nr 1
  • 16-1-2010
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Twee workshops functiemix

Op woensdag 10 februari organiseert het Platform primair onderwijs twee gratis workshops over de functiemix. Ze vinden plaats in het kantoor van FNV Bondgenoten, aan de Varrolaan 100 in Utrecht. Tijdsduur: van 16.00 tot 18.00 uur. De inloop begint om 15.45 uur.
De ene workshop zal gaan over de functiemix. De andere over de rol van der P(G)MR bij de uitvoering van de functiemix. Je kan in plaats van een workshop ook kiezen om gebruik te maken van het juridisch spreekuur. Na de workshops is er een mogelijkheid te blijven eten.
AOb-leden uit het rayon noordwest ontvangen in januari een uitnodigingsbrief. Opgeven kan via de mail: rayon.noordwest@aob.nl of telefonisch bij Margret Wever (die van maandag tot en met donderdag aanwezig is): 030 2989300. Wie wil blijven eten moet dit bij aanmelding doorgeven.

Dit bericht delen:

© 2024 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.