• blad nr 4
  • 28-2-2009
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Beginners Rotterdam

Woensdag 11 maart organiseert het rayon Zuidwest een bijeenkomst voor beginners: studenten en leerkrachten die minder dan vijf jaar lesgeven. Er zijn workshops over orde in de klas, faalangst/sociale vaardigheidstraining, omgaan met collega’s en timemanagement. Bovendien wordt er juridische voorlichting gegeven.
De bijeenkomst wordt gehouden in het rayonkantoor van de AOb, Pegasusweg 200 in Rotterdam (bij metro/treinstation Alexander) en duurt van 15.30 uur tot 19.00 uur.
Je moet je aanmelden bij rayon.zuidwest@aob.nl (workshops kies je op de dag zelf). Als bewijs van deelname ontvang je een nascholingscertificaat.

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.