• blad nr 17
  • 4-10-2008
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Leraar van het jaar?

Er waren 2311 serieuze inzendingen en uiteindelijk bleven er negen over: de kandidaten voor de leraar van het jaar. Zondag 12 oktober worden de winnaars voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs gekozen.
De genomineerden in het basisonderwijs zijn: Joke Theunissen van de Biezenkamp in Beek-Ubbergen; Dirk Kokx van de Korenbloem in Oirschot en Miriam Stuut-Kok van de Hchte in Alteveer. In het voortgezet onderwijs strijden Chantal Bos van het aoc Oost in Almelo, Jean-Pierre de Bont van het Mill-Hill College in Goirle en Annemieke Luttjehuizen van het Merewade College in Gorinchem om de eerste plaats. In het mbo gaat het om Petra Bosgraaf van het Noorderpoortcollege in Groningen, Bart Hermans van Leeuwenborgh Opleidingen in Maastricht en Rene Heldoorn van het Deltion College in Zwolle.

Verkiezingen leraar van het jaar, te zien op Nederland 2, 21.05 uur.

Dit bericht delen:

© 2020 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.