• blad nr 7
  • 5-4-2008
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Startersbijeenkomst Arnhem

Zit je met vragen over hoe je orde houdt als beginnende leerkracht? Knikken je knieën al bij de gedachte aan een oudergesprek? Heb je vragen over je loonstrookje of over je contract? Wil je tips over hoe je feesten als Sinterklaas of het Suikerfeest op een leuke manier vormgeeft?
Kom dan op 23 april van 14.00-17.30 uur naar de startersbijeenkomst die de AOb organiseert in Arnhem. Je kunt praktische workshops volgen, je wordt voorgelicht over je rechtspositie en met collega’s wissel je ervaringen uit. De bijeenkomst vindt plaats in hotel Haarhuis, Stationsplein 1. De middag is gratis voor leden en niet-leden. Meld je snel aan via rayon.oost@aob.nl. Meer informatie over het programma op www.aob.nl.

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.