• blad nr 7
  • 5-4-2008
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Debat met Ton van Haperen

De 1040-urennorm, de plannen van minister Ronald Plasterk, de harde opstelling van de werkgevers in de cao-onderhandelingen. Iedereen heeft een mening over het onderwijs, maar wie luistert er eigenlijk naar de leraren en onderwijsondersteuners?
Op 27 mei organiseert de AOb een debat over de stand van zaken met de mensen die in het voortgezet onderwijs werken, onder leiding van Marten Kircz, hoofdbestuurder AOb. Te gast is Ton van Haperen, auteur van het boek ‘De ondergang van de Nederlandse leraar’, columnist van het Onderwijsblad en publicist in NRC Handelsblad. Bovendien zijn AOb-medewerkers aanwezig om individuele vragen te beantwoorden.
Het debat wordt gehouden in het hoofdkantoor van de AOb, Jaarbeursplein 22, Utrecht. Van 17.30 tot 18.45 uur: ontvangst en gezamenlijke maaltijd, van 18.45 tot 20.30 uur: debat.
De kosten voor AOb-leden bedragen 10 euro, voor niet-leden 20 euro. Aanmelden via www.aob.nl

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.