• blad nr 7
  • 5-4-2008
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Ziek… en dan?

Beter maken kunnen wij u niet. Begeleiden wel. De AOb beschikt over een team van geschoolde ervaringsdeskundigen. Die deskundigen kunnen AOb-leden begeleiden tijdens hun ziekte en keuring.

Wacht niet te lang met contact opnemen. Hoe eerder hoe beter. Soms is een luisterend oor of simpele hint genoeg om structuur en zekerheid in uw ziekteproces te brengen.
Zo beschikt de AOb over compacte FNV-dagboekjes waar alle rechten en plichten, in een tijdpad, overzichtelijk beschreven staan en waarin u uw proces schematisch kunt bijhouden. Hebt u vragen? U kunt bij de AOb terecht! Hoe? Rayon Noord organiseert maandag 14 april 2008 van 16.00 tot 17.00 een inloopspreekuur op de zesde verdieping van het FNV-gebouw te Groningen, Leonard Springerlaan 23.


Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.