• blad nr 21
  • 1-12-2007
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Themadag vrouwengroep

Zaterdag 15 maart 2008 organiseert de vrouwengroep een dag met als thema ‘De schoonheid van het verschil’. Plaats van handeling is de Hogeschool Domstad. De dag begint om 10 uur met een inleiding van Martine Delfos, bekend psychologe en schrijfster van boeken over de schoonheid van het verschil en communiceren met adolescenten en jongeren. ‘s Middag zijn er diverse workshops, alle over een ander ‘verschil’: verschillen in omgaan met agressie op school, pensioenverschillen, verschillen in verlofregelingen. De tweede workshop is één grote gezamenlijke workshop: de godinnentraining, op zoek naar de verschillen in jezelf.
In de volgende digitale nieuwsbrief staat meer informatie over de inhoud van alle workshops en eind januari verschijnt een special van de Vrouwenwijzer met interviews en artikelen van de workshopleidsters. Wie de nieuwsbrief wil ontvangen, kan zich daarvoor opgeven op www.aob.nl.

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.