• blad nr 7
  • 7-4-2007
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Nederland kennisland

Op donderdag 12 april organiseert rayon Oost een miniconferentie: Nederland kennisland dankzij… de leraar. Docenten uit het voortgezet onderwijs uit de regio Oost discussiëren met elkaar in tal van workshops over onder andere wat de onderwijsvernieuwingen van de afgelopen 25 jaar hebben opgeleverd. Aan de eind van de conferentie moet er een manifest liggen met een duidelijke boodschap aan de politiek. PvdA-woordvoerder Margot Kraneveldt zal op de conferentie meedoen aan de afsluitende forumdiscussie en het manifest Van Oost aan West in ontvangst nemen.

De miniconferentie zal gehouden worden in Hotel Haarhuis in Arnhem tussen vier en zeven uur. Voor meer informatie of deelname aan de conferentie kunt u contact opnemen met Bert de Waal of Henk Takens, 030 2989500 of rayon.oost@aob.nl

Dit bericht delen:

© 2020 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.