• blad nr 3
  • 4-2-2006
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

Themadag vrouwengroep zaterdag 11 maart 

Ontdek wat jouw kracht is

Onder de titel ‘kracht’ houdt de vrouwengroep van de AOb de jaarlijkse themadag op zaterdag 11 maart 2006 in de Hogeschool Domstad. Agnes Jongerius, de eerste vrouwelijke voorzitter van het FNV, leidt als krachtige vrouw de dag in. De dag begint om 10.00 uur. Om 16.30 uur is de afsluitende borrel. Het programma bestaat uit een reeks workshops:

1. Op welke manier kan techniek je kracht bezorgen?
Veel vrouwen moeten zichzelf overwinnen als ze iets met techniek gaan doen. Wat is de kracht van Technika 10?
2. De kracht van het anders zijn
Omgaan met anders zijn heeft te maken met omgaan met verschillen en overeenkomsten. Waar zit de kracht van het anders zijn, van het verschil en van de overeenkomst?
3. De kracht van onderhandelen
In deze workshop wordt geoefend in de kracht van onderhandelen. Hoe krijg je dingen voor elkaar, zonder de ander gezichtsverlies te laten lijden?
4. Kracht op de werkvloer
Waar haal je de kracht vandaan om in het onderwijs te overleven?
5. Powerpump
Deze ideale training op muziek om snel in vorm te komen is een echte oppepper. De intensiteit van de oefeningen bepaal je zelf door de zwaarte van gewichtjes in te stellen. Bij powerpump wordt gewerkt aan kracht, spierversteviging, houding en botdichtheid. Vergeet niet om makkelijke, sportieve kleding en een handdoek mee te nemen.

De dag wordt afgesloten met een spetterende en inspirerende buikdansshow door de Amerikaanse-Libanese danser Yonina. Zij laat zien hoe dansbewegingen kunnen zorgen voor een beter contact tussen intuïtie en gevoel.
Aan de dag zelf zijn voor AOb-leden geen kosten verbonden, reiskosten zijn wel voor eigen rekening. Niet-leden van de AOb betalen bij binnenkomst tien euro. Marjan Bakhuis is bereikbaar voor inlichtingen: 0573 256392 of bakhuis@mijaob.nl

Aanmeldingsformulier:

Themadag ‘kracht’ op zaterdag 11 maart 2006

naam:.............................................................

adres:............................................................

postcode:...............woonplaats:........……........….

telefoon:......................................................……

schoolsoort:..................................................

O Ik ben lid van de AOb
O Ik ben lid van de vrouwengroep

Deze bon sturen naar:

Themadag vrouwengroep, Marian Bakhuis, Heggerank 96, 7242 MN Lochem of opgeven via e-mail: bakhuis@mijaob.nl met vermelding van alle gevraagde gegevens.

Dit bericht delen:

© 2024 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.