• blad nr 22
  • 18-12-2004
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Prijswinnaar

Nelske Timmermans-den Hertog is de winnaar van het weekend ‘Bourgondisch genieten voor twee personen’ in het Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen. Ze is 26 jaar en werkt op het Andreascollege, afdeling Pieter Groen in Katwijk aan Zee. Omdat ze net in het onderwijs is gaan werken, is het volgens haar handig om lid te zijn van de AOb waar ze met al haar vragen terechtkan. Ze heeft voor de AOb gekozen omdat het de grootste onderwijsbond is. Verder gaf Nelske aan dat ze de website www.straksvoordeklas.nl erg nuttig vindt. Ze heeft al regelmatig de site bezocht om daar de salaristabellen te bekijken, verhalen van andere starters te lezen of de betekenis van een afkorting op te zoeken.

Tot 3 januari 2005 (met uitzondering van de feestdagen) kunnen AOb-leden het Bilderberg-weekend in Tegelen nog boeken. Het arrangement ‘Bourgondisch genieten’ bestaat uit: driegangen menu in een van de restaurants, overnachting in een luxe kamer, ontbijt en gratis gebruik van zwembad en sauna. Leden kunnen dit arrangement ter waarde van 260 euro boeken voor de speciale AOb-prijs van 190 euro voor twee personen. Telefoon: 077 3270883 of venlo.reservation@bilderberg.nl

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.