• blad nr 22
  • 18-12-2004
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Van dinsdag 25 januari tot en met zaterdag 29 januari 2005 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) plaats. De Algemene Onderwijsbond is bij dit tweejaarlijkse evenement weer ruim vertegenwoordigd en zoekt voor uitbreiding van het dagelijkse beursteam:

vrijwilligers voor één of meerdere beursdagen
in de leeftijd tot 35 jaar.

Als beursmedewerker maak je deel uit van een enthousiast team, dat erop gericht is zoveel mogelijk bezoekers met de AOb in contact te brengen.
Je kunt uit verschillende taken kiezen: flyers uitdelen bij de ingang, de koffie verzorgen in de AOb!Lounge, tassen uitdelen aan de bezoekers, nieuwe leden een lunch aanbieden en meer.

Wat vragen wij?
Een beetje van je tijd en een gastvrije instelling.

Wat bieden wij?
Je reiskosten worden vergoed en je ontvangt een attentie voor je inspanning. De lunch en de warme maaltijd worden in de AOb!Lounge op de beursvloer verzorgd. En ben je na afloop van de beurs enthousiast over de samenwerking met je AOb-collega’s, dan kunnen we misschien op een structurele basis onze samenwerking voortzetten.

Je kunt je voor de NOT uitsluitend opgeven voor een hele dag van 09.00 tot 17.00 uur of een halve dag, van 09.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling Communicatie & Marketing, telefoon 030 298 92 66/186. Aanmelden voor de NOT doe je door je lidmaatschapsnummer en je mobiele telefoonnummer te mailen naar voorlichting@aob.nl of door telefonisch contact op te nemen. Alle vrijwilligers ontvangen zo snel mogelijk na aanmelding een bevestiging op hun huisadres.

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 14 januari 2005.

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.