• blad nr 6
  • 20-3-2004
  • auteur . Overige 
  • Wat te doen?

 

Wat te doen?

Gymnastiek, 22 en 28 april

De KNGU (Koninklijke Nederlandse gymnastiekunie) houdt een informatiemarkt voor trainers en vrijwilligers van gymnastiekverenigingen en voor leerkrachten en vakleerkrachten basisonderwijs. Extra aandacht wordt besteed aan het LOS Gymmie turnen. Door de speelse oefenvormen is dit nieuwe product van de KNGU zeer geschikt voor sportlessen. De toegang is gratis. Op donderdag 22 april is de informatiemarkt in sporthal de Kei te Warnsveld vanaf 19.00 uur en op woensdag 28 april in sporthal Mheenpark te Apeldoorn, ook vanaf 19.00 uur.

Denklijnen, 26 en 27 mei

De School voor de toekomst, verbonden aan het Koning Willem I-college in Den Bosch, belegt een seminar met als belangrijkste gast dr. Edward de Bono, autoriteit op het gebied van creatief en lateraal denken. Meer informatie bij de School voor de toekomst, telefoon 073 6200200, e-mail svdt@svdt.org

Levensloop, 11 juni

De FNV Vrouwenbond organiseert een conferentie met als titel Keuzes in je levensloop? Met inleidingen, workshops en een politiek forum. De entree bedraagt vijftien euro, inclusief lunch en consumpties. Voor leden van de FNV Vrouwenbond is de conferentie gratis. Zalencentrum Vredenburg, Vredenburg 19 in Utrecht, op vrijdag 11 juni van 11.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Opgeven bij de FNV Vrouwenbond, telefoon 020 5816398, fax 020 5816392 of e-mail fnvvrouwenbond@vc.fnv.nl. De inschrijving gaat op basis van volgorde van binnenkomst.

Dit bericht delen:

© 2021 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.