• blad nr 1
  • 1-1-2023
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Gezocht: leden voor de UWV CliŽntenraad

Als (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte en/of werkzoekende heb je meestal te maken met het UWV. Elf districtsraden en een Centrale CliŽntenraad adviseren deze uitvoeringsinstantie. CliŽntenraden zijn een soort medezeggenschapsraden voor uitkeringsgerechtigden. De AOb heeft zetels in deze raden en is op zoek naar kandidaten. Dit vrijwilligerswerk neemt gemiddeld ťťn tot twee dagdelen per week in beslag. Je krijgt van UWV een kleine onkostenvergoeding en zij vergoeden ook jouw reiskosten. Scholing en bijscholing is verplicht en wordt verzorgd door UWV en FNV/AOb. Belangrijk is dat je een uitkering hebt van het UWV en ingeschreven staat als werkzoekende. Ook een WW-plusser is welkom. Heb je vragen, neem dan contact op met MariŽtte Engels, coŲrdinator cliŽntenparticipatie AOb: via bestuur@aob t.a.v. MariŽtte Engels. Meer informatie over de cliŽntenparticipatie staat op clientenraad-uwv.nl.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie en cv naar bestuur@aob.nl. Vermeld als onderwerp Ďsollicitatie cliŽntenraden UWVí

Dit bericht delen:

© 2024 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.