• blad nr 9
  • 1-10-2021
  • auteur J. Klerk 
  • Informatie en advies

 

Vraag je vakbondscontributie deels terug

Alle AOb-leden hebben in hun mail een formulier ontvangen waarmee ze een deel van de vakbondscontributie terug kunnen vragen bij hun werkgever. Profiteer ook, want je krijgt maximaal de helft van de contributie terug.

De mail met het formulier is verzonden naar het mailadres dat bij de AOb bekend is. Niets ontvangen? Kijk dan in je map ongewenste berichten, neem contact op met onze medewerkers via 030-2989599 of stuur een mail naar info@aob.nl. Vermeld daarbij je lidmaatschapsnummer. Onze medewerkers kunnen je verder helpen als de mail met de brief niet goed is aangekomen.

Profiteer
Alle leden kunnen profiteren van de fiscale voordeelregeling. Onderteken het formulier en lever het voor 1 november in bij je werkgever. Deze regeling houdt in dat je jaarlijks een deel van je betaalde vakbondscontributie terugkrijgt. Afhankelijk van je salaris ligt de teruggaaf tussen 30 en 50 procent. Dit bedrag komt tegelijk met de eindejaarsuitkering op je rekening.

Dit bericht delen:

© 2022 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.