• blad nr 6
  • 1-6-2021
  • auteur K. Hagen 
  • In beeld

 

Bomenbos door goede concentratie

Soms is er genoeg te doen, zeker aan het einde van het schooljaar, maar lukt het niet om productief te zijn en scroll je te lang op je telefoon. De app Forest kan helpen. In de app stel je een tijd in dat je geconcentreerd wilt werken en plant daarmee een boompje. Dit boompje groeit als jij gefocust blijft. Ga je in de tussentijd toch iets anders doen op je mobiel, dan gaat jouw boom dood. Hoe meer gefocust je bent, hoe mooier en voller je bos wordt. Die to-do lijst werk je zo in een mum van tijd weg.

De app is gratis, maar de pro-versie kost € 2,29. Dan kun je met verdiende munten echte bomen planten. In de App Store en Google Play beschikbaar

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.