• blad nr 11
  • 3-6-2000
  • auteur D. van 't Erve 
  • Surfen

 

Surfen

www.owinsp.nl Mooi vormgegeven website van de inspectie van het onderwijs. Naast informatie over het werk van de inspectie, zijn er ook de onderzoeksrapporten te vinden. Zo is het mogelijk het Onderwijsverslag 1999, waarin de kwaliteit van het onderwijs staat beschreven, te downloaden en kunnen de kwaliteitskaarten van scholen in het voortgezet onderwijs bekeken worden.

www.vfpf.nl/onderwijsvacaturebank Een snel en gratis hulpmiddel om nieuw personeel aan te trekken of om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe baan binnen het onderwijs. Verder tips om te solliciteren en voor het maken van een cv. Ook zijn er links naar andere vacaturebanken.

Dit bericht delen:

© 2020 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.