• blad nr 12
  • 17-6-2000
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

FNV zoekt herintreedsters

Veel vrouwen die er een tijdje uit zijn geweest, bijvoorbeeld om voor hun kinderen te zorgen, krijgen met moeite een passende baan. De FNV vraagt zich af hoe dat mogelijk is, terwijl er toch grote tekorten zijn op de arbeidsmarkt. Bovendien wil de FNV weten of deze herintreedsters, als ze eenmaal een baan hebben gevonden, weer op hun oude niveau komen te werken.
Op dinsdag 27 juni opent de FNV in samenwerking met uitzendbureau Start een speciale telefoonlijn waar vrouwen hun ervaringen kwijt kunnen. De FNV wil met deze informatie overheid en werkgevers laten zien wat zij kunnen doen om vrouwen met succes te doen herintreden.
Wie op zoek is naar een baan, of een baan heeft gevonden, kan op 27 juni de FNV-servicelijn bellen: 0900-3300300. Tussen 9.00 en 21.00 uur. Op www.fnv.nl is een speciale herintreedsters-enquête te vinden.

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.