• blad nr 18
  • 22-11-2014
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Loopbaanonderzoek

Heeft jouw loopbaan een impuls nodig? De grootste onderwijsvakbond van Nederland helpt je graag op weg. Kies de manier die het beste bij je past.
-Wandelcoaching. Houd je van beweging en van de frisse buitenlucht? Maak vier wandelingen met een loopbaancoach en stippel uit waar je met je loopbaan naar toe wilt.
-LoopbaanZelfOnderzoek. Blijf je liever thuis? Met het LoopbaanZelfOnderzoek bepaal je zelf waar en wanneer je dit digitale onderzoek invult. Het is een goede basis en voorbereiding op je POP-gesprek. En blijven er nog vragen over, dan kun je gratis bellen met een loopbaancoach.
-Training. Heb je in beeld waar je staat? Welke vaardigheden je verder gaat ontwikkelen? Of waar je aandachtspunten liggen? AOb-scholing biedt trainingen die je helpen sterker in je vak te staan: www.aobscholing.nl

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.