• blad nr 18
  • 22-11-2014
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Meldpunt flex

Ben je tevreden of baal je ervan om flexwerker te zijn? Deel je ervaringen – anoniem - door online de vragenlijst in te vullen bij het meldpunt van de AOb. “Wij horen dat het onderwijs steeds meer gebruikmaakt van flexibele contracten, maar cijfers zijn lastig te vinden. Vandaar het meldpunt”, zegt Kim Stremmelaar, stafmedewerker flexwerken bij de AOb. “Met het meldpunt hopen we te achterhalen tegen welke problemen flexwerkers aanlopen. Krijgen zij bijvoorbeeld wel scholing? Hoe zit het met het loon bij ziekte, is dat hetzelfde als werknemers in vaste dienst?”
De AOb wil de mening horen van de flexwerkers. “Met alle verhalen willen we langsgaan bij de onderwijswerkgevers en politiek Den Haag zodat er iets kan veranderen voor de groeiende groep flexwerkers”, aldus Stremmelaar.
Invullen duurt niet langer dan tien minuten. www.aob.nl/meldpuntflexwerken

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.