• blad nr 13
  • 1-7-2000
  • auteur D. van 't Erve 
  • Redactioneel

 

Surfen

Www.startpagina.nl is onderverdeeld in ruim 950 andere pagina¹s, die links naar andere websites bevatten. Zo zijn op vakbond.pagina.nl alle sociaal-economische links op een rijtje gezet en geeft schoolvakken.pagina.nl alle links per vak weer. Twee pagina¹s worden hieronder uitgelicht.


onderwijs.pagina.nl is een handige pagina met links naar allerhande onderwerpen over het onderwijs. Docenten per vak, alle scholen op internet en discussieplatforms. Met een klik op het onderwerp surf je er meteen naar toe.

Dat geldt ook voor pabo.pagina.nl. Deze pagina bevat links naar lessuggesties voor het basisonderwijs, zoals kerst, verkeer of rekenen. Verder links naar sites over problemen bij kinderen, verschillende soorten onderwijs en kinderboeken.

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.