• blad nr 13
  • 6-9-2014
  • auteur . Overige 
  • Redactioneel

 

Netwerkbijeenkomst AOb/Sint-Bonaventura

AOb/Sint-Bonaventura organiseert vrijdag 12 september een landelijke netwerkbijeenkomst. Na een aantal regionale bijeenkomsten vorig schooljaar over een beleidsondersteunend identiteitsplatform voor het primair en voortgezet onderwijs wil de katholieke vereniging binnen de AOb komen tot een landelijke klankbordgroep. De vorming van deze groep zal het onderwerp van de netwerkbijeenkomst zijn.
De bijeenkomst begint om 15.00 uur: Hoofdkantoor AOb, Jaarbeursplein 22, Utrecht. En eindigt rond 17.30 uur, waarna een buffet wordt aangeboden.
U kunt zich voor deze middag aanmelden bij de secretaris van de vereniging, de heer Wim van Dijk: wvandijk.wim@gmail.com. Ook kunt u zich aanmelden via www.aobevents.nl. Reiskosten van AOb-leden worden vergoed.

Dit bericht delen:

© 2023 Onderwijsblad. Alle rechten voorbehouden
Het auteursrecht op de artikelen in dit archief berust bij het Onderwijsblad, columnisten of freelance-medewerkers. Het citeren van delen van artikelen is toegestaan, mits met bronvermelding. Volledige overname, herplaatsing of opname in andere publicaties is slechts toegestaan na overleg met de hoofdredacteur via onderwijsblad@aob.nl Indien het gaat om artikelen van freelancers zal hiervoor een bedrag in rekening worden gebracht.